1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai)
Nagy pizza Kis pizza |
2. Rákfélék és azokból készült termékek Tengergyümölcsei |
3. Tojás és abból készült termékek Főtt tojás |
4. Halak és azokból készült termékek Szardínia Szardella
|
5. Földimogyoró és abból készült termékek
|
6. Szójabab és abból készült termékek
|
7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) Mozzarella sajt Négyféle sajt Tejfölös-fokhagymás szósz Mustátos tejfölös alap Cheddar sajtos alap
|
8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia),
kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió
(Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)
|
9. Zeller és abból készült termékek
|
10. Mustár és abból készült termékek Tejölös-fokhagymás alap Mustáros tejfölös alap
|
11. Szezámmag és abból készült termékek
|
12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó
mennyiségben
|
13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)k
|
14. Puhatestűek és abból készült Tengergyümölcsei
|