Allergén információk


1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai) Nagy pizza Kis pizza
2. Rákfélék és azokból készült termékek Tengergyümölcsei
3. Tojás és abból készült termékek Főtt tojás
4. Halak és azokból készült termékek Szardínia Szardella
5. Földimogyoró és abból készült termékek
6. Szójabab és abból készült termékek
7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) Mozzarella sajt Négyféle sajt Tejfölös-fokhagymás szósz Mustátos tejfölös alap Cheddar sajtos alap
8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)
9. Zeller és abból készült termékek
10. Mustár és abból készült termékek Tejölös-fokhagymás alap Mustáros tejfölös alap
11. Szezámmag és abból készült termékek
12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben
13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)k
14. Puhatestűek és abból készült Tengergyümölcsei