Mob pizza házhozszállítás

Adatvédelmi nyilatkozat

A jelen adatvédelmi irányelvek meghatározzák, hogy a Pizza Mobil Bt. (Mob Pizza) miként gyűjti, használja, dolgozza fel és védi, a Felhasználó (továbbiakban Ön) által megadott adatokat a mobpizza.hu oldalon elérhető webshopon kínált termékeink és szolgáltatásaink használatakor.


Ha esetleg olyan adat megadására kérjük, amely alapján személyazonosságát meg lehet állapítani a mobpizza.hu oldalon kínált szolgáltatás használatakor, az csak a jelen adatvédelmi szabályzattal és/vagy a felhasználási feltételeinkkel kerül felhasználásra.

Annak érdekében, hogy megfeleljünk a jogszabályoknak, (például általános adatvédelmi szabályzat az Európai Unióban), kifejezetten előzetes hozzájárulást kérünk személyes adatainak feldolgozásához. Mindannyian elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak védelme, a titoktartás és biztonság érdekében az idevonatkozó jogszabály betartásával kapcsolatban és azon vagyunk, hogy minden kollégánk betartsa ezeket a kötelezettségeket. Ha bármilyen kérdése van a jelen adatvédelmi irányelvekben leírt adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, írjon az info@mobpizza.hu e-mail címünkre.


Milyen információt gyűjtünk és hogyan használjuk fel?


A begyűjtött információ típusai

Az Ön számára nyújtott szolgáltatásainkhoz szükségünk van az Ön személyes adataira, melyek kifejezett célokon kívül nem kerülnek további feldolgozásra. A következő típusú adatokat gyűjthetjük:

  • Az Ön által, számunkra megadott vagy feltöltött adatok: (az Ön elérhetőségét) tárolhatjuk minden személyes adatát, mint a nevét, telefonszámát, e-mail címét, szállítási címét és számlázási adatokat.
  • Napló adatok: bizonyos funkciók, a weboldalunk használatára vonatkozó adatok. Például sütik és más névtelen azonosító technológiák, IP címek, hálózati kérelmek adatai.
A személyes információk felhasználásának módja

Az Ön személyes adatait a következő célokra használhatjuk:

  • Az Önnek szánt áruink és/vagy szolgáltatásaink nyújtása, feldolgozása, beleértve az ügyfélszolgálatot is.
  • Termékeink és szolgáltatásaink használataira vonatkozó statisztikai adatok elemzése, termékeink és szolgáltatásaink jobbátétele érdekében.
  • Megrendeléseinek feldolgozása: szolgáltatásainkat csak és kizárólag a Pizza Mobil Bt. alkalmazottjai végzik. „Harmadik személyt” nem vonunk be a folyamatba. A mobpizza.hu oldalon történő regisztrációs lap kitöltésével Megrendelő hozzájárul, hogy a Pizza Mobil Bt. a közölt személyes adatokat, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, rendelések teljesítése céljából kezelje.
  • Értesítések küldése: személyes információkat e-mailben, a megrendelés visszaigazolása céljából küldünk, illetve adatmódosítás kérése alkalmából.
  • Promóciós tevékenységek folytatása: az Ön által adott személyes információkat felhasználhatjuk különböző marketing célokból.

Sütik (cookies) és egyéb technológiák

Ezeket a technológiákat weboldal adminisztrációra, felhasználók –weboldalon történő- azonosítására használjuk. A sütikben nem tárolunk személyes azonosításra alkalmas adatokat, kizárólag a weboldal működéséhez szükséges technikai információkat.

Ideiglenes vagy munkamenet (session) cookie-t megrendelési folyamatban használunk. Melyek a megrendelési folyamat végén automatikusan törlődnek.

A Mob pizza oldal működéséhez elengedhetetlen a sütik használata. Amennyiben nincs engedélyezve az Ön böngészőjében ezek használata előfordulhat, hogy nem tudja igénybe venni szolgáltatásunkat.

Bankkártyás fizetés

Jelenleg csak a termék átvételekor van rá lehetőség, POS terminál használatával. Banki információkat (a kártyás fizetés tényén kívül) nem tárolunk, kártyaadatait közvetlenül az OTP BANK rendszere dolgozza fel.

Személyes adatai felett Öné az ellenőrzés

Ha Ön korábban elfogadta, hogy mi a fenti célokra használjuk a személyes adatait, Ön bármikor meggondolhatja magát.

  • Jogában áll módosítást, javítást kérni az Önről birtokunkban lévő bármely személyes adatával kapcsolatban. Illetve az internetes felületen ezt Ön is megteheti. Amennyiben úgy érzi, hogy a birtokunkban lévő adatai hiányosak vagy helytelenek, a lehető leghamarabb jelezze felénk az info@mobpizza.hu e-mail címre.

  • Ön az Egységes Európai Adatvédelmi Rendelet (GDPR) védelme alatt álló felhasználó. Jogában áll személyes adatainak feldolgozásának korlátozását kérni. Megfontoljuk az Ön korlátozási kérelmére vonatkozó indokait. Amennyiben az indokok egybevágnak a GDPR rendelkezéseivel, korlátozzuk az adatfeldolgozást.

  • Hozzájárulás visszavonása: A birtokunk vagy ellenőrzésünk alatt lévő személyes információi gyűjtéséhez, használatához, tárolásához adott beleegyezését visszavonhatja egy email küldésével az info@mobpizza.hu email címre. A törlést 72 órán belül elvégezzük és utána a kérelemnek megfelelően nem gyűjtünk, nem használunk fel személyes információt Önről.

  • Kérésére tájékoztatást adunk kezelt adatairól, annak jogalapjáról, céljáról és időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban tájékoztatatjuk. A tájékoztatás az adatkezelő postai címén (1031 Budapest, Monostori út 31.), illetve az info@mobpizza.hu e-mail címen kérhető.

  • Jogorvoslattal, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22./c.
Postacím: 1530 Budapest Pf.: 5.
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://naih.hu